- taiem varza mai mare cu cutitul si mai mica pe razatoarea de varza *, apoi o punem intr-un castron cu apa
- punem uleiul intr-o cratita (tuci / tigaie groasa) si adaugam varza scoasa din apa faa sa o scurgem, avem nevoie de apa ei pentru ca varza nu trebuie sa se caleasca ci sa se inabuse. Adaugam sare, amestecam cu lingura, mutam oala pe focul cel mai mic si punem capac. o sa fiarba inabusit cca 40 minute sau pina cind varza e moale, daca este nevoie mai adaugam apa cu lingura.
- Cind varza e aproape gata adaugam rosiile taiate grosolan cu cutiul si mai lasam pe foc cit timp fierb pastele
- separat intr-un vas cu multa apa punem la fiert in apa sarata clocitita pastele, trebuie sa fiarba cit scrie pe pachet apoi le scurgem (fara sa le clatim) si cit timp sunt inca fierbinti le amesteca, intr-un castron impreuna cu oul batut si amestecat cu parmezanul
- rasturnam pastele peste varza dupa ce mai intii am tras cratita de pe foc si mai amestecam
Servim cu parmezan extra daca doriti
este un fel de mincare unic
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTurtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapidaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii