- taiem varza mai mare cu cutitul si mai mica pe razatoarea de varza *, apoi o punem intr-un castron cu apa
- punem uleiul intr-o cratita (tuci / tigaie groasa) si adaugam varza scoasa din apa faa sa o scurgem, avem nevoie de apa ei pentru ca varza nu trebuie sa se caleasca ci sa se inabuse. Adaugam sare, amestecam cu lingura, mutam oala pe focul cel mai mic si punem capac. o sa fiarba inabusit cca 40 minute sau pina cind varza e moale, daca este nevoie mai adaugam apa cu lingura.
- Cind varza e aproape gata adaugam rosiile taiate grosolan cu cutiul si mai lasam pe foc cit timp fierb pastele
- separat intr-un vas cu multa apa punem la fiert in apa sarata clocitita pastele, trebuie sa fiarba cit scrie pe pachet apoi le scurgem (fara sa le clatim) si cit timp sunt inca fierbinti le amesteca, intr-un castron impreuna cu oul batut si amestecat cu parmezanul
- rasturnam pastele peste varza dupa ce mai intii am tras cratita de pe foc si mai amestecam
Servim cu parmezan extra daca doriti
este un fel de mincare unic
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii