Ingrediente
● 400-500 g pasta (de preferat spaghetti) |
● 2 galbenusuri |
● 1 albus |
● 250-300 g kaizer sau sunca presata |
● 1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica) |
● sare |
● piper dupa gust |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carbonara Italiana" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 09.06.2010 14:16:55
IN PRIMUL RAND SA TI EXPLIC:SE FOLOSESTE 200G SPAGHETTI,50G BACON,70 ML PANA(SMANTANA DULCE'GRAN CUCINA')MOZZARELLA.1OU RASA 40G SARE SI PIPER DUPA GUST.SE FIERB SPAGHETELE 8 MIN SA FIE MAI ALDENTE,INTRE TIMP SE TAIE F SUBTIRE BACONUL SE CALESTE INTR-O TIGAE APOI SE PUNE PANA(SMANTANA) MOZZARELLA SE SCADE PUTIN N SE OPRESTE FOCUL.SI SE PUNE GALBENUSUL DE OU DUPA CARE SE MESTECA PANA SE OMOGENIZEAZA APOI SE MAI DA GUST CU SARE SI PIPER DACA NU ARE INDEAJUNS GUST DUPA CARE SE AMESTECA CU SPAGHETELE SI SE MONTEZA.INCEARCALE .POFTA BUNA!!
• 09.06.2010 14:08:29
NU SE FACE ASA CEVA ASTA ESTE O TIGANIE CU,SUNCA CE I ASTA IMI PARE RAU DAR NU SE POTRIVESTE CU ADEVARATA RETETA
• 03.06.2010 20:01:24
extraordinar ,ati dat prin italia si stiti de acuma reteta originala .pai toata lumea face la fel supa de pui sau sarmalele ???lasati figurile astea de 2 lei
• 04.01.2010 22:29:32
care_sistems esti praf si tu . omul are dreptate a pus in reteta kaiser pt ca la noi nu gasesti pancetta , a gresit doar cu parmigeanul care se pune doar la sfarsit , putin deasupra pastelor. e adevarat ca sunt multe moduri de a face carbonara , dar asta e modul tradizional , cum se face la roma. Ceapa si usturoi nu au ce cauta in carbonara . Am 6 ani in italia si avem un restauran italian deci stiu ce spun:)
• 23.07.2009 16:24:26
dragele mele care_sistem , fly2me si nitu experte in bucataria Italiana.... daca sunteti atat de experte aveti idee in cate feluri se fac sarmalele si cate retete pentru sarmale exista??????? EU NU CRED ca daca ati sti nu ati fi atat de brave la comentat.... 1 Carbonara are cel putin 43 moduri de preparare... care cum voi sunteti foarte bune cunoscatoare stiati asta NUUUUU......... oops nu cred =)) deci praf esti tu "care_sistem" si pe langa praf ne dam seama ca tu erai aia "cunascatoare"....
• 24.05.2009 01:27:45
imi cer scuze. . nu vreau sa il critic prea tare pe aces om sau ceo fi el , il felicit ca avut puterea si curajul sa posteze reteta toata stima si respectul , dar cel mai imp la carbonara care nici tu " care_sistems" nai mentionat e smantana asa ca... te rog.. si tu esti praf...va multumec si va rog nu mio luati in nume de rau
• 09.01.2009 01:07:38
prietene esti praf
nu ai pus nici ceapa si nici usturoi deci esti pe dinafara
in schimb ai pus sunca presata care nu are ce sa caute in carbonara
sti tu ceva cand spui ca sunt excelente dar nu daca le faci tu. Probabil facute de cunoscatori.
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 09.06.2010 14:17:31
ASTEPT RASPUNS SA MI SPUI CUM AU IESIT :)