Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorGuacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii