Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Se serveste calda sau rece presarata cu zahat pudra.
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii