Budinca de paste

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

un pachet de paste PAMBAC sau MONTE BANATO
500 gr branza de vaci dulce
4 oua, zahar vanilat
200 ml lapte dulce
coaja de lamaie rasa
200 gr zahar tos

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Se serveste calda sau rece presarata cu zahat pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de paste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  20.12.2013 18:15:26

Unt si pesmet?????De unde ??/la ingrediente nu sant trecute...

fanespoitoru
•  02.05.2010 21:43:19

kai da gust dala dulke alika mama o nebunie:Xinkerkati va asiguta fane ka e buna rau da sa nu ma injurati daka a doua zi suntei la spital:D va pwpa fane

fanespoitoru
•  02.05.2010 21:42:18

si eu o sreves ku putin maggy:X

ioana1diana2
•  21.04.2010 22:35:34

mie imi trebuie la scoala...pt ca noi gatim ...si imi trebuie o reteta tradditionala romaneasca ..

lucia_bp
•  26.02.2009 22:06:08

Este o budinca foarte buna pe care adultii si copii,deopotriva,o servesc cu placere !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de paste