Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,apoi se pun intr-o oala la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert de jumatate se adauga pastele peste cartofi si se mai lasa inca 6-7 minute.
Intre timp se face un sos astfel:
Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt, si se pune la calit in doua linguri ulei la foc foarte mic pana ce se topeste (se adauga din cand in cand cate o lingura de apa peste ea) apoi se pun rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa un pic la fiert 4-5 minute.
Se scurg pastele cu cartofii de apa, si se pune intr-o tava, peste ei se pune sosul, piperul, verdeata si carnaciorul taiat felii.
Se rade deasupra putin cascaval si se baga tava la cuptor cam 20 de minute.
Se serveste calda cu o salata verde langa ea
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Un preparat delicios si de efect. Destinat vegetarienilor. Pentru post, inlocuiti branza cu tofu.
Vinete umpluteO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii