Saramura de peste (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

peste
sare de sac
3 rosii
ardei capia sau ardei gras
morcov
ardei iute
usturoi
patrunjel
suc de rosii
piper,sare,ulei

Mod de preparare

Se pune pestele pe un pat de sare grunjoasa, pe grill. Cand este gata se ia de pe grill si se curata de sare (pentru a nu patrunde sarea prea mult in peste).

Se curata grill-ul de sare si se pun rosiile taiate felii si ardeiul.Cand s-au copt putin se ia si se curata de pielite.Apoi se toaca ca pentru ciorba.

Se da pe razatoare un morcov.Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.

Morcovul ras se pune cu o lingura de ulei la calit in vasul in care facem saramura. Se adauga putina apa,apoi legumele tocate.

Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul de pe grill si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.

Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.


Se serveste calda cu mamaliguta! Si neaparat cu o bere rece:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saramura de peste (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saramura de peste (II)