Ingrediente
● 4 fileuri de somn |
● 750 ml de apa |
● 4 catei de usturoi |
● patrunjel proaspat |
● cimbru uscat |
● o lingurita de vegeta |
● sare grunjoasa |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se freaca pestele cu sare grunjoasa si se prajeste pe plita sau pe gratar.
Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.
Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.
Pentu cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saramura de peste" nu uita sa ii faci un review.
Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-u castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.
Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.
Pentu cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saramura de peste" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
mirceaa
• 11.04.2012 16:09:36
in niciun caz Vegeta, care-i plina de e-uri. mai bine puneti pe gratar, langa peste, ardei si rosii pe care le bagati apoi in saramura.
Maria Huzum
• 20.08.2008 06:00:36
Da,asa se face saramura adevarata de peste.Si eu o fac tot asa.Altfel nici nu cred ca mi-ar place.
vlad
• 02.07.2007 18:19:17
Ce crocant arata la suprafata si zemos in interior...vai de mine ce minunatie.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 30.09.2012 07:15:17
nu inteleg la celelalte retete dece apare rosia sau sucul de rosii? aceasta reteta e perfecta