Salau la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 salau de 600-700 g
2 cepe ( verzi ) - medii
1 ardei
4 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa de delikat, vegetaetc
1 lingurita rasa de cimbru
100 ml de apa

Mod de preparare

Se spala pestele si se portioneaza in 4 bucati egale.
Se pregateste un vas de sticla termorezistent (SIMAX) care se unge cu 2 linguri de ulei de masline.
Apoi se taie o ceapa pestisori si se aranjeaza pe fundul vasului.
Se iau cele 4 bucati de peste si se aseaza in vasul de sticla peste patul de ceapa. Acum se taie cealalta ceapa tot pestisori impreuna cu un ardei si se presara peste bucatile de peste.
Tot peste bucatile de peste se mai adauga cei 4 catei de usturoi taiati felii.
Se asezoneaza cu 1 lingurita de delikat, 1 lingurita de cimbru si 2 linguri de ulei de masline.
La sfarsit se adauga 100 ml de apa se pune capacul si se da la cumptor pentru 40 de minute la foc potrivit.

Pofta buna ;)
Se serveste cald avand ca garnitura un orez fiert la aburi. Se poate servi un vin alb demi-sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salau la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salau la cuptor