Rulada de stiuca `Brates`

Postat pe: 15-11-2009
(1)

Ingrediente

1kg fileuri de stiuca
200 kg de costita
100 g ciuperci taiate
100 g ficat de pui fiert
aluat de foitaj
1 lamaie
2 oua
seminte de mac, patrunjel,sare,piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Fileul de stiuca se curata de piele, de oasele ramase, se zvanta bine pe un sergar.
Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara sare si piper.
Se intinde aluatul, peste care se aseaza jumatate din costita taiata felii subtiri.
Apoi peste costita se pun fileurile de stiuca, de asemenea taiate felii.
Ficatul, ciupercile si patrunjelul, tocate marunt, se amesteca bine si se intind peste fileurile de stiuca, iar la sfarsit, jumatatea ramasa din feliutele de costita.
Se ruleaza se pune in tava, se unge cu ouale batute si se presara 50 g de mac .
Se coace la foc potrivit pana ce rulada se rumeneste (aprox. 40-50 min).

Dupa ce se raceste, rulada se taie in rulouri de 4-5 cm.
Se serveste cu garnitura de legume si cu smantana si patrunlel deasupra.
Vin demisec, alb sau roz de la Dealurile Bujorului sau Nicoresti.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de stiuca `Brates`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ioan_64
•  06.12.2008 16:45:29

prea multa costita !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de stiuca `Brates`