Peste la Cuptor cu Legume

Postat pe: 04-12-2010
(0)

Ingrediente

peste de orice tip (de preferat fara multe oase ca, foarte bun este somnul, dar merge si carasul romanesc sau chiar macroul)
cartofi
rosii
morcov
pastarnac
ardei gras
suc de rosii sau bulion
ulei

Mod de preparare

Se curata pestele de intestine si solzi, se taie in bucati potrivite sau rondele daca e macrou si se sareaza.

Se curata si cartofii de coaja, se spala si se taie rondele. Rondele se taie si rosiile si ardeiul gras, iar morcovii si pastarnacul se rad pe razatoare.

Se ia o tava, se unge cu putin ulei se aseaza cartofii in asa fel incat sa formeze o patura pe fundul tavii, apoi se presara o parte din legumele rase, cateva rondele de ardei gras, rosii peste, urmeaza pestele, din nou rosii peste peshte, ardei gras rondele, legumele rase. Inainte de a baga la cuptor se mai pune putin ulei deasupra si o ceasca de apa si se baga la cuptor.

Cand e aproape gata se amesteca bulionul cu vinul, se toarna in tava, se mai lasa cateva minute la cuptor si apoi se scoate.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste la Cuptor cu Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste la Cuptor cu Legume