Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb

Postat pe: 19-12-2013
(0)

Ingrediente

Pentru pasta de porumb
400 g boabe de porumb, din conserva
1 cub de unt
2 ardei iuti rosii, proaspeti / murati / uscati, tocati marunt
cca 200 g smantana
1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
Pentru peste
fileuri de peste alb
1/2 doza bere
1 cana de faina
1 plic praf de copt
sare
piper, proaspat macinat
condimente pentru peste
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru pasta de porumb
Dunstuiti cateva minute boabele de porumb impreuna cu ardeiul iute in untul incins, adaugati cca 100 ml apa si lasati pe foc mic, amestecand ocazional pana ce boabele de porumb sunt moi si apa scazuta. Spre sfarsit adaugati patrunjel verde si condimentati cu sare, piper, dupa gust.

Lasati sa se racoreasca.

Maruntiti grosier boabele de porumb in robot sau cu ajutorul mixerului vertical.
Inglobati smantana.

Pentru peste
Condimentati fileurile pe ambele fete cu sare, piper, condimente pentru peste, dupa gust.

Separat, intr-un bol, pregatiti o pasta de consistenta smantani pentru frisca din ½ cana faina, cernuta impreuna cu praful de copt si bere.

Treceti pestele, intai prin faina, apoi prin pasta obtinuta.

Prajiti in ulei incins cca 4- 6 min pe fiecare parte sau pana ce pestele este facut si frumos rumenit. Scoateti pe servetele absorbante. Pastrati la cald.

Serviti pestele cu pasta de porumb, presarat desupra cu patrunjel verde, tocat marunt.
O reteta a la Jamie Oliver.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb