Novac pe pat de legume, la cuptor

Postat pe: 07-11-2015
(0)

Ingrediente

1 novac proaspat la 2 kg, curatat
4 cepe albe mari
300 gr ciuperci proaspete mai marisoare
un ardei rosu
conserva porumb dulce
mix de legume congelate: broccoli, pastai, morcov
o conserva rosii uscate cu capere
sos soia
2 lg bulion
condimente Kotanyi pt peste
sare
piper
oregano
ulei masline
zeama lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Pestele se spala si se usuca cu un servet. Se cresteaza si se pune intr-o punga de plastic, se toarna un pic sos de soia, zeama de lamaie si ulei de masline, sare si condimente Kotanyi pt peste. Se strange punga si se baga la frigider cam jumatate de ora.
Ceapa se curata, se spala si se taie julien. Ardeiul se spala si se taie fasii. Ciupercile se spala si se lasa la scurs.
Intr-o tava mai marisoara, se toarna un pic ulei masline, se presara ceapa taiata si se toarna un pic sos de soia peste ea.
Pestele se scoate de la frigider, se scurge de zeama si se asaza peste ceapa. Se adauga mixul de legume decongelate, rosiile uscate cu capere, porumbul dulce, ciupercile si se unge pestele cu putin bulion. Se presara sare, piper, condimente si la sfarsit se presara un pic de oregano. Se baga tava in cuptorul preincalzit si se coace cam 10min la foc iute, apoi cam 40-50 min la foc mediu.
In acest timp, amestecam din cand in cand cu o lingura in mixul de legume si mai presaram din sosul format deasupra pestelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Novac pe pat de legume, la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Novac pe pat de legume, la cuptor