Trei bucati de macrou curatat si taiat felii/ bucati.
Se pun feliile sarate si piperate (eu l-am curatat si taiat fileuri) intr-un vas uns cu ulei, deasupra se pune o ceapa taiata solzisori, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin si felii de lamaie.
Se da in clocot separat o cana si jumatate de apa, o cescuta de otet si o lingurita de vegeta/ secretul gustului care se toarna peste peste.
Se baga la cuptor acoperit pentru 15-20 minute apoi se descopera si se lasa pana scade sosul la jumatate.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii