Se spala garizii si se pun intr-o tava pyrex, rezistenta la cuptor.
Se prajeste ceapa in uleiul de masline pana cand devine transparenta. Se adauga cutia cu rosii in bulion (rosiile taiate cubulete in prealabil), usturoiul pisat, piper, sare, zaharul si putina apa. Se tine pe foc 20 minute.
Se aseaza apoi sosul peste garizi. Deasupra se pun bucatile de feta si...sa nu uitam si de frunza de dafin care se pune printre garizi.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se intoduce la cuptor (temperatura medie). Dupa aprox. 20 min se scoate folia de aluminiu si se mai lasa pana mai scade sosul si se rumenesc putin branza si garizii.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii