File de Salau

Postat pe: 10-09-2008
(0)

Ingrediente

peste
o ceapa
3 oua
1 pachet unt
200g ciuperci
o mana cascaval ras
o cana smantana
o cana lapte
o lingura faina
3-4 cartofi
zeama de lamaie
un pahar vin alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune pestele intr-o tava si se pune zeama de lamaie ca sa nu fie gretos, sare si piper, se unge si pe partea cealalta si se lasa afara 30 min.

Apoi se pune pestele intr-o oala de iena unsa cu unt, se pune deasupra ceapa taiata rondele si jumatate de pahar de vin alb. Se da la cuptor 10 min.

Intre timp se pune putin unt la topit, se adauga smantana, laptele, un galbenus si putin vin. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga treptat faina.

Cartofii se fierb cubulete si se piseaza ca pentru piure, apoi se amesteca cu 2 galbenusuri. Piureul si sosul se pun apoi peste pestele copt, deasupra se pun ciupercile taiate feliute si cascavalul ras.

Se mai lasa la cuptor 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara File de Salau" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei File de Salau