Fidea cu Creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fidea cu Creveti

Ingrediente

  • 200 gr fidea
  • 200-250 gr creveti
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg bulion (sau rosii tocate marunt)
  • 1/2 l supa de peste (sau knorr de peste sau legume)
  • 2-3 lg ulei de masline
  • sare
  • azafran sau colorant alimentar

Mod de preparare

Uleiul se pune la incins, apoi ceapa si fideua si se calesc un pic. Cand incepe sa prinde culoare se trage de pe foc. Peste ceapa si fideaua prajita se adauga ardeiul prajit cu usturoi si bulionul.

Ardeiul cu usturoi se prajesc separat. Se amesteca, se adauga azafran, supa si se lasa sa fiarba 7-10 min la foc potrivit. Cand este aproape gata se adauga crevetii curatati (sau dupa caz scoicile).
Este mai buna calda dar se poate servi si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate