Cioturi de Bagheta cu Umplutura de Peste, la Cuptor

Postat pe: 15-04-2013
(0)

Ingrediente

500 g file de peste
1/2 ardei gras rosu, taiat cubulete
marar verde, tocat marunt
200 g praz, taiat rondele fine
400 g bagheta sau cornuri simple, cu unt
500 ml lapte
5 linguri maioneza
sare
piper, proaspat macinat
unt
100 g cascaval ras
100 g cascaval mozzarella, ras

Mod de preparare

Spalati fileul de peste si ardeiul, apoi zvantati pe servetele absorbante. Taiati cubulete.
Amestecati-le cu marar si praz. Potriviti gustul de sare, piper si dati deoparte.
Taiati bagheta / cornurile in bucati de 8- 10 cm lungime si scoateti cu grija miezul.

Scufundati-le pe rand in lapte, doar cat sa se inmoaie foarte putin si umpleti-le cu amestecul de peste.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent, tapetata cu unt.
Intindeti deasupra, in strat, maioneza.

Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 15 min, la 180 grade.
Scoateti vasul din cuptor, presarati imediat amestecul de cascavaluri rase si dati din nou la cuptor, pentru inca 10 min sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.

Serviti cat sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cioturi de Bagheta cu Umplutura de Peste, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cioturi de Bagheta cu Umplutura de Peste, la Cuptor