Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os. Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os, dupa care se trec prin masina de tocat carne (pe sita mai mica). Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei, dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa, miezul de paine inmuiat in apa, usturoiul zdrobit, ouale si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii