Chiftele de peste

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

2 pastravi (trote)
2 morcov
2-3 cartofi
frunze telina
dafin,
putin vin alb
boabe piper
ou si pesmet

Mod de preparare

Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele.

L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase , am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou.

Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in ulei

Am servit cu lamaie si ulei masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftele de peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cricon4ever
•  03.02.2009 12:34:09

Si eu am incercat reteta, dar am facut-o cu somn, ca peste, in loc de pastravi.
A iesit foarte buna. Compozitia de morcovi cu cartofi o face sa fie o delicatesa, va garantez, fata de alte retete care contin ceapa. In plus, in apa care fierbe cu legumele si vinul, am pus cateva boabe de coriandru, care a accentuat gustul pestelui.
Am servit chiftelutele astfel preparate cu garnitura de cartofi natur, presarati cu putina verdeata.
Incercati si voi cu incredere!

cameliastefania
•  17.01.2009 10:44:47

Sunt foarte bune! Le-am facut dupa retete dvs si au fost foarte apreciate de intreaga familie. Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de peste