Chiftele de peste

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

2 pastravi (trote)
2 morcov
2-3 cartofi
frunze telina
dafin,
putin vin alb
boabe piper
ou si pesmet

Mod de preparare

Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele.

L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase , am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou.

Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in ulei

Am servit cu lamaie si ulei masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cricon4ever
•  03.02.2009 12:34:09

Si eu am incercat reteta, dar am facut-o cu somn, ca peste, in loc de pastravi.
A iesit foarte buna. Compozitia de morcovi cu cartofi o face sa fie o delicatesa, va garantez, fata de alte retete care contin ceapa. In plus, in apa care fierbe cu legumele si vinul, am pus cateva boabe de coriandru, care a accentuat gustul pestelui.
Am servit chiftelutele astfel preparate cu garnitura de cartofi natur, presarati cu putina verdeata.
Incercati si voi cu incredere!

cameliastefania
•  17.01.2009 10:44:47

Sunt foarte bune! Le-am facut dupa retete dvs si au fost foarte apreciate de intreaga familie. Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de peste