Biban (Fileuri) in Sos

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

2 fileuri de biban (sau orice alt peste) taiate in cuburi mai maricele sau intregi
citeva masline obligatoriu negre
1/2 ardei gras taiat fishiutze subtirele
1 pahar de suc de rosii (cu pulpa de rosie in el)
1-2 linguri de ulei
sare
piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
In tigaia cu ulei se prajeste citeva minute pestele pe toate partile pina se schimba la culoare. Alaturi de el se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii + sarea. Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte.

Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa nu le rupeti. Nu se introduce furculita in carne!! (nota pt incepatori lol)

Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat si daca vreti putina verdeata (patrunjel, marar) proaspete. evident...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biban (Fileuri) in Sos" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biban (Fileuri) in Sos