Se caleste ceapa si usturoiul in ulei de masline.Se adauga legumele tocate si se lasa la innabusit timp de 3 minute.Se stinge cu supa de pui,se pune sare si piper dupa gust si se fierb innabusit inca 10 minute.Se adauga pieptul de pui taiat bucatele si se mai fierbe inca 5 minute.Se pune patrunjel,sare,piper.
Se serveste cu mamaliguta calda.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii