Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Postat pe: 26-04-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
100 g ciuperi pleuroturs taiate dupa plac
1 lingura ulei de masline
1 file ansoa taiati bucati mici (sau dupa gust)
2 linguri pesto de leurda
100 g sparanghel
un praf de sare grunjoasa
2 portii tagliatelle de casa
Parmigiano Reggiano

Mod de preparare

Puneti 1 l de apa intr-o cratita si sarea grunjoasa. Puneti 2 cani de apa in alta cratita si aduceti ambele la fierbere. Taiati putin din capatul mai gros al sparanghelui dupa care taiati-l bucati dupa plac. Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ciuperile 4-5 minute sau dupa plac apoi adaugati ansoa.

Mai lasati 2 minute si luati de pe foc. Puneti sparanghelul in cratita fara sare, reduceti flacara si setati 2 minute. Puneti pastele in cealalta cratita si setati 2 minute.

Strecurati sparanghelul si tineti cateva secunde sub jet de apa rece. Strecurati apoi pastele si puneti-le in tigaie peste ciuperci impreuna cu sparanghelul. Adaugati pesto de leurda si a ajustati asezonarea.

Portionati si serviti cu Parmegiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pesto de leurda o gasiti aici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda