Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Postat pe: 26-04-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
100 g ciuperi pleuroturs taiate dupa plac
1 lingura ulei de masline
1 file ansoa taiati bucati mici (sau dupa gust)
2 linguri pesto de leurda
100 g sparanghel
un praf de sare grunjoasa
2 portii tagliatelle de casa
Parmigiano Reggiano

Mod de preparare

Puneti 1 l de apa intr-o cratita si sarea grunjoasa. Puneti 2 cani de apa in alta cratita si aduceti ambele la fierbere. Taiati putin din capatul mai gros al sparanghelui dupa care taiati-l bucati dupa plac. Intr-o tigaie caliti in ulei de masline ciuperile 4-5 minute sau dupa plac apoi adaugati ansoa.

Mai lasati 2 minute si luati de pe foc. Puneti sparanghelul in cratita fara sare, reduceti flacara si setati 2 minute. Puneti pastele in cealalta cratita si setati 2 minute.

Strecurati sparanghelul si tineti cateva secunde sub jet de apa rece. Strecurati apoi pastele si puneti-le in tigaie peste ciuperci impreuna cu sparanghelul. Adaugati pesto de leurda si a ajustati asezonarea.

Portionati si serviti cu Parmegiano Reggiano ras deasupra.
Reteta de pesto de leurda o gasiti aici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda