Musaca De Vinete (Cu Branza)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 vinete
700g branza de vaca
200g branza telemea de vaca( eu am folosit de capra)
1 capatana de usturoi
3-4 linguri de pasta de rosii( sau de ardei, dar eu nu am avut)
3 oua
sare
ulei pt prajit vinetele

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala vinetele si se taie in felii f. subtiri, pe lungime. Se presara cu sare si se lasa 10 minute.

Se sterg feliile cu hartie absorbanta si se prajesc usor in uleiul incins, dupa care se scot si se pun pe un servet absorbant.

Separat se amesteca bine branza de vaca si telemeaua rasa cu 2 oua. Eu nu am mai adaugat sare, dar daca trebuie, fiecare pune dupa gustul sau.

Se aseaza in tava un rand de felii de vinete, se ung cu pasta de rosii si se presara cu usturoiul zdrobit. Se pune 1/2 din cantitatea de branza, se rapata cu inca un rand de vinete si altul de branza, iar deasupra vinete. Se ung cu un ou batut bine si se presara cu telemea rasa.

Se coace in cuptorul preincalzit cca 30 min. ( pana se gratineaza).
Ae pot servi calde sau reci, insotite de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca De Vinete (Cu Branza)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca De Vinete (Cu Branza)