Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Fasole galbena lata
2 morcovi taiati rondele
1 ceapa tocata marunt
1 radacina patrunjel
1 ardei gras tocat
2-3 rosii decojite si tocate
sare si piper dupa gust
4 feliute de bacon
750 g carne de porc, taiata bucatele mai mici
patrunjel frunza tocat
2 linguri ulei
2-3 catei de usturoi (optional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Deci aici este linkul de la semipreparate de tip gospodina

Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).

Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.

Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.

Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

me_elena
•  25.02.2010 00:20:45

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc