Ingrediente
● Fasole galbena lata |
● 2 morcovi taiati rondele |
● 1 ceapa tocata marunt |
● 1 radacina patrunjel |
● 1 ardei gras tocat |
● 2-3 rosii decojite si tocate |
● sare si piper dupa gust |
● 4 feliute de bacon |
● 750 g carne de porc, taiata bucatele mai mici |
● patrunjel frunza tocat |
● 2 linguri ulei |
● 2-3 catei de usturoi (optional) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
Deci aici este linkul de la semipreparate de tip gospodina
Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).
Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.
Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.
Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc" nu uita sa ii faci un review.
Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).
Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.
Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.
Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 46 %
369.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 25.02.2010 00:20:45
yumi