Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc

Ingrediente

  • Fasole galbena lata
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras tocat
  • 2-3 rosii decojite si tocate
  • sare si piper dupa gust
  • 4 feliute de bacon
  • 750 g carne de porc, taiata bucatele mai mici
  • patrunjel frunza tocat
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 catei de usturoi (optional)

Mod de preparare

Deci aici este linkul de la semipreparate de tip gospodina

Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).

Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.

Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.

Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Cele mai apreciate rețete
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
3
Carte de bucate

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Gogosari in Sos de Mustar
5
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Parteneri
Prăjitură cu fructul dragonului
Bucataras.RO

Prăjitură cu fructul dragonului

Este pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...

Prăjitură cu fructul dragonului
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute