Pe aragaz, incingem un tuci.
Taiem cubulete slaninuta, o punem in ceaunul incins, o rumenim pe toate partile si o lasam la foc potrivit sa isi lase din grasime.
Ceafa o spalam, o stergem cu niste servetele si o taiem bucati potrivite.
Punem carnea in ceaun, o rumenim pe toate partile si incepem sa punem apa putin cate putin.
O facem la foc potrivit, acoperita cu un capac si de cate ori scade apa tot mai punem.
Incercam carnea, sa fie patrunsa mai bine de jumatate, portionam carnatul si il adaugam peste.
Amestecam si mai lasam pe foc pana sunt bine facute toate, bineinteles ca in acest timp nu uitam sa turnam apa.
Fiind toate bine patrunse, presaram sare si piper dupa gust, dar si boiaua dulce.
Usturoiul il curatam, il tocam marunt ii dam drumul in ceaun.
Invartim totul, mai lasam pe foc cam 2-3 minute, timp in care rumenim tochitura in grasimea sa, fara a mai pune apa.
Se serveste calda cu mamaliguta, muraturi, o branzica si ce va mai place.
Sa aveti pofta!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii