Tocanita (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpa de porc
  • -ceapa
  • -bulion
  • -piper boabe, vegeta, foi de dafin
  • -ketchup facut in casa daca aveti
  • -putin ardei

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune in putin ulei cu putina apa si se lasa cu capacul pus pana se face pe jumatate. Apoi se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat, piperul si 2 foi de dafin.

Se lasa pana este carnea facuta si se adauga 2 linguri de ketchup si putin bulion si se amesteca bine. Se mai lasa cateva minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa