Ingrediente
● 600-700g carne vitel |
● 5-6 cepe maricele |
● 1 ardei gras rosu |
● 2 morcovi |
● 6-7 cartofi albi |
● 2-3 linguri pasta de tomate |
● 1 lingura boia dulce |
● sare |
● piper |
● ulei sau untura |
● 2 foi de dafin |
● marar |
● patrunjel |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
2h
Carnea de vitel se spala si se taie bucati mai mici.
Ceapa curatata si spalata se taie pestisori.
Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii nu foarte subtiri, iar morcovii, spalati, curatati se taie rondele.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
Carnea se inabusa in untura sau ulei cu o cescuta cu apa pana se inmoaie putin, eventual mai adaugam apa, daca aceasta se evapora complet.
Se adauga ceapa, se calesc impreuna cateva minute, punem ardeiul gras, morcovii si apa.
Lasam sa fiarba, iar cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, boiaua, foile de dafin si apa cat sa-i acopere.
La final, adaugam pasta de tomate, mai fierbem cateva minute, potrivim de sare si piper si presaram deasupra patrunjel si marar.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany