Tocanita de Vita cu Bere

Postat pe: 21-01-2010
(1)

Ingrediente

500 g de carne de vita
1 ceapa
4 cartofi potriviti
1 ardei capia
2 morcovi
300 grame ciuperci
1 cutie de rosii in suc propriu
10 linguri de ulei
usturoi
2 linguri amidon
1 bere neagra
patrunjel proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Pentru inceput curatam si taiem legumele si carnea. Calim carnea de vita si o lasam de o parte. Calim ceapa, adaugam morcovul, ardeii capia, ciupercile, cartofii si apoi punem carnea. Condimentam cu sare, piper si lasam pe foc inca 10 minute, amestecand constant. Adaugam berea neagra si inca 100 ml apa.

Dam vasul la cuptor pentru aproximativ o ora, avand grija sa verificam sa nu ramana fara lichid (daca este nevoie mai adaugam putina apa).

Scoatem vasul din cuptor si adaugam sucul de rosii, amidonul dizolvat in doua linguri de apa si usturoiul taiat marunt. Lasam la cuptor inca 20 de minute... si tocanita este gata.
Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pentru cine prefera mancarurile picante, poate adauga boia sau ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de Vita cu Bere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iulia1941
•  07.05.2011 15:09:25

Sabina ,te salut ! De unde ai reteta de "Tocanita de vita cu bere (neagra ) ?Am postat si eu aceiasi reteta dar fara ciuperci .Este f.buna si am scos-o dintr-o carte de bucate irlandeza -Acolo sunt niste retete minunate .Fiica mea cu sotul ei traiesc acolo de 12 ani si eu cand merg stau cu lunile .In afara de mancarea noastra romaneasca ,mai gatesc si de acolo. Cu stima ,Iuliana .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de Vita cu Bere