Tocanita de Pui cu Lapte de Cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de Pui cu Lapte de Cocos

Ingrediente

  • 6 pulpite de pui
  • 1 ceapa mare, tocata (eu am avut la congelator)
  • 1 ardei gras, tocat (tot de la congelator)
  • 2-3 rosii mai mici fara pielita si tocate (tot la congelator am avut)
  • 1 morcov mic, feliute subtiri
  • sare
  • piper si boia dupa gust
  • 4 linguri de ulei de coconut (sau vegetal/masline, dupa preferinte)
  • lapte de coconut aproximativ 500 ml
  • 1 cub usturoi tocat (2 catei)
  • 1 cub busuioc (1 lingurita)

Mod de preparare

In uleiul incins de coconut am pus direct ceapa, ardeiul si rosiile gata spalate, curatate si tocate, am lasat la foc 2-3 minute dupa care am pus pulpitele de pui, usturoiul si busuiocul si am lasat la dunst cald. Am adaugat lapte de cocos din cand in cand, atat cat sa acopere carnea de pui.

Cand a fost carnea aproape gata am lasat pe foc pana a scazut lichidul si a ramas un sos mai grosut. Din cand in cand mai trebuie amestecat putin de tot, ca sa nu se prinda ceapa pe fundul cratitei.

Se serveste cu cartofi pireu, cu sos deasupra sau chiar acompaniat de o salata de sfecla rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc