In uleiul incins de coconut am pus direct ceapa, ardeiul si rosiile gata spalate, curatate si tocate, am lasat la foc 2-3 minute dupa care am pus pulpitele de pui, usturoiul si busuiocul si am lasat la dunst cald. Am adaugat lapte de cocos din cand in cand, atat cat sa acopere carnea de pui.
Cand a fost carnea aproape gata am lasat pe foc pana a scazut lichidul si a ramas un sos mai grosut. Din cand in cand mai trebuie amestecat putin de tot, ca sa nu se prinda ceapa pe fundul cratitei.
Se serveste cu cartofi pireu, cu sos deasupra sau chiar acompaniat de o salata de sfecla rosie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii