Carnea de pui o parlim pe flacara aragazului, apoi o spalam.
Incingem uleiul intr-o cratita, punem bucatile de pui si le rumenim pe ambele parti.
Turnam doua cani de apa si lasam sa inceapa sa fiarba.
Ceapa o curatam, o tocam marunt, rosiile le decojim si le facem cuburi.
Dupa ce au fiert cam 5 minute pulpele, dam drumul la ceapa.
Condimentam cu sare, piper, boiaua de ardei dulce, mai lasam sa fiarba 10 minute apoi punem si rosiile.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in sferturi.
Le dam drumul cu 20 de minute inainte sa inchidem tocanita, pentru ca fierb destul de repede.
Acoperim cu un capac, iar dupa 20-25 de minute incercam carnea daca este fiarta.
Cand este bine patrunsa, iar zeama a scazut suficient, punem pasta de tomate, amestecam si mai lasam 2 minute pe foc.
Tragem cratita de pe foc, punem usturoiul curatat si taiat marunt, apoi lasam sa stea putin acoperita.
Servita cu mamaliguta, chiar si cu un castravecior murat, este o bunatate!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii