Se inabuse in putin ulei de masline cu jumatate de cana cu apa legumele taiate marunt, se lasa zece minute sa fiarba la foc mic apoi se adauga bulionul desfacut intr-o cana cu apa si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.
Se adauga carnea taiata cubulete, se asezoneaza cu delikat si piper se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana fierbe carnea. Cand aceasta e aproape fiarta se adauga vinul si ciupercile si se lasa pe foc fara capac pana scade putin sosul.
Dupa ce au fiert toate si a scazut sosul se adauga verdeata tocata marunt
Se serveste cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii