Sote de Miel cu Masline

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1,5kg pulpa de miel dezosata
1 lingurita sofran
100 g masline negre
1 ramurica de rozmarin
2 rosii fara pielita
2 cepe
2 morcovi
4 linguri ulei de masline
sare, piper
1 pahar suc de rosii
1 lingurita condimente pentru carne de miel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
1. Se taie carnea cubulete. Se curata si se toaca ceapa. Se curata morcovii si se taie rondele. Rosiile se taie cubulete. Se spala si se toaca rozmarinul.

2. Intr-o tigaie mare se incinge uleiul. Se adauga carnea si ceapa. Se calesc si cand ceapa este sticloasa si carnea este rumenita pe toate partile, se adauga rosiile, morcovii, rozmarinul, condimentele pentru carne de miel si sofranul. Se sareaza si pipereaza, amestecand bine. Se fierb 5 minute, apoi se adauga sucul de rosii si maslinele. Se reduce focul, se acopera tigaia si se continua fierberea cca. 1 ora, adaugand putin cate putin apa in cursul fierberii daca este necesar.
Se rastoarna sote-ul pe un platou si se serveste cu garnitura de orez si vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sote de Miel cu Masline" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sote de Miel cu Masline