Cele 8-10 portii piept de pui, date prin ouale batute si cu cele 2 lingurite de mustar si faina se prajesc. Se scot si se scurg pe un plarou acoperit cu servetele de hartie. Se ia un vas de sticla rezistent la temperaturi inalte, se aseaza snitelele, se toarna apa, se pune piper, cimbru, sare si se lasa la cuptor pana incepe apa sa clocoteasca.
Dupa aceea se pun 5-6 catei de usturoi pisat si o lingura de bulion sau 2 rosii potrivite, taiate marunt si legatura de patrunjel tocata marunt.
Se mai lasa 5-7 minute la foc mic.
Se serveste cu piure de cartofi sau orez fiert cu legume
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii