-intr-o oala se pune apa la fiert cu sarea, otetul si foile de dafin
-cand apa este fiarta se baga varza intreaga si cu o furculita se desfat frunzele una cate una
-se lasa 3 min in apa, iar dupa aceea se scot si se storc
-se pun la calit ceapa, ardeii si morcovii
-cand sunt calite se adauga orezul si se lasa 2-3 min
-se iau de pe foc si se adauga patrunjelul, condimentele si carnea
-se se amesteca totul
-dupa ce s-au amestecat, se invart sarmalele si se pun 30-40 de min la foc
-se adauga bulion
Se servesc cu smantana.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii