Sarmale dezbracate cu mamaliga

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

800g tocata de porc si de vita
bacon afumat
2 cepe marisoare
orez, ulei
2 oua
sare, piper
patrunjel verde, marar
sos de rosii
smantana

Mod de preparare

De obicei folosesc carne tocata de porc si de vita si un pic de bacon afumat. La 800 de grame de carne tocate punem 2 cepe marisoare. Prajim ceapa in ulei si cind aceasta a capatat acel aspect stralucitor adaugam o cescuta de orez.

Orezul eu obisnuiesc sa il las un pic la umflat in apa calduta.

Amestecam carnea cu ceapa prajita, orezul (pe care l-am lasat un pic pe foc cu ceapa), 2 oua batute bine, sare, piper si dupa gustul fiecaruia patrunjel verde si marar.

Le punem intr-o tava si le acoperim cu sos de rosii amestecat cu un pic de supa de carne. Le lasam la cuptor cam o ora. Cind sunt aproape gata turnam smantana.
Se servesc cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sarmale dezbracate cu mamaliga" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nelly80
•  25.01.2017 16:57:43

Foarte bune,eu am adăugat și varza acră deja calita !🖒🖒🖒🖒

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sarmale dezbracate cu mamaliga