Se taie morcovul, pastarnacul, patrunjelul, ardeiul si ceapa cubulete (ceapa mai marunt) si se pun la calit 2-3 min in putin ulei. Se taie pieptul si tot cubulete si se adauga in tigaie pese legume. Se lasa 7-8 min pana prinde un pic de culoare si se iau de pe foc!
Muschiul se taie pe mijloc ca si o chifla si se bate (depinde de grosimea acestuia). Se pune umputura in mijloc se condimenteaza (sare, piper, chilli, boia iute) dupa gust! In tava se pune folie de aluminiu si peste niste salata!
Se pune rulada peste salata si se acopera tava tot cu folie din aluminiu in care se dau cateva gauri! In ultimele 20 de minute se da folia jos de la suprafata pentru a se rumeni rulada.
Se pun niste feliute subtiri de cascaval peste, pentru un gust mai placut si mai savuros!
Pofta Buna!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii