Rulada cu Cascaval

Postat pe: 26-02-2009
(0)

Ingrediente

1 kg carne de vita
300 g cascaval
100 g unt
2 castraveti murati
o cescuta cu mazare
1 ardei rosu
1 morcov
3 linguri ulei
5 linguri vin rosu
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se alege o bucata de carne de sub coaste si se bate ca pentru un snitel mare. Ardeiul si mocovul se taie in cubulete si se calesc in ulei impreuna cu mazarea. Castravetii murati se taie cubulete. Cascavalul se rade si se amesteca bine cu untul, legumele calite si castravetii murati. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se intinde umplutura peste carne si se ruleaza, fixand marginile cu scobitori.

Se pune rulada in tava, se unge cu ulei si se presara cu sare si piper, se pun pe fundul tavii cateva linguri de vin rosu si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru o ora.

Din cand in cand, se scoate si se stropeste cu sosul din tava.
Rulada poate fi servita cu sos clasic de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Cascaval