Pui Sanhai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui Sanhai

Ingrediente

  • - Piept pui dezosat - 0,200gr
  • - Oua - 2 buc
  • - Sos de soia - 0,020 ml
  • - Mustar - 0,030 gr
  • - Sare
  • - Piper
  • - Faina
  • - Ulei -0,200 ml
  • - Marar

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.

Eu neavand in casa sos de soia la momentul potrivit am inlocuit cu smantana! A iesit super!! Deci merge si asa...

Se serveste cu diferite sosuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc