Pui Sanhai

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

Piept pui dezosat - 0,200gr
Oua - 2 buc
Sos de soia - 0,020 ml
Mustar - 0,030 gr
Sare
Piper
Faina
Ulei -0,200 ml
Marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.

Eu neavand in casa sos de soia la momentul potrivit am inlocuit cu smantana! A iesit super!! Deci merge si asa...

Se serveste cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui Sanhai" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la Nally

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Sanhai