Pui Indira

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui (250g)
  • sare mare
  • piper boabe zdrobite
  • vegeta
  • ardei rosu 1buc
  • ardei verde iute 1 buc
  • ulei masline
  • usturoi pentru aroma
  • o ceapa medie
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele in cubulete si se adauga in ordinea aceasta:
- prima data usturoiul sarea piperul si ardeiul iute in ulei se prajesc
- apoi se scot si se pune ceapa cu carnea
- dupa 3-4min se pune si ardeiul rosu

Se prajesc atat cat considerati (adica dupa gust) ca doriti sa fie de moi legumele.
Se serveste calda cu paine neagra prajita si iaurt sau sana (cu ulei de masline si menta).
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate