Pui cu Sos de Gogosari si Miere

Postat pe: 08-10-2008
(0)

Ingrediente

Pentru garnitura:
1 cana orez
1 morcov
1/2 radacina de pastarnac
2 cepe
2 ardei kapia rosu
6 cani apa
sare
piper
1 lg de concentrat de legume
2 lg ulei de masline
pentru sos
o jumatate de pui
2 gogosari
2 lg miere
3 lg smantana
sare
piper
3 lg ulei de masline

Mod de preparare

Pentru a prepara garnitura am procedat astfel: morcovul, ardeii si ceapa le-am taiat rondele si le-am pus la calit in uleiul de masline. Am adaugat si pastarnacul ras prin razatoarea mica, sare, concentratul de legume si piper si le-am lasat sa se inmoaie bine. Apoi am pus apa fierbinte si am lasat sa dea in cateva clocote, dupa care am adaugat orezul. Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata apa.

Intre timp am pus carnea de pui la prajit in uleiul de masline dupa care am adaugat gogosarii taiati cubulete sare piper mierea si le-am lasat sa se calesca foarte bine adaugand din cand in cand cate un strop de apa. La final am adaugat si smantana si l-am mai lasat 5 min.
Am servit alaturi cu garnitura de orez cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Sos de Gogosari si Miere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Sos de Gogosari si Miere