Pudrati bucatile de carne cu faina si rumeniti-le in uleiul incins, pe toate partile, la foc potrivit.
Combinati intr-un bol mai mare urmatoarele ingrediente.
Turnati intr-un vas termorezistent uns cu ulei (32x22x5 cm).
Asezati deasupra bucatile de carne prajita.
Acoperiti lejer cu folie de aluminiu.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 55 min, la 175 grade sau pana ce carnea este patrunsa (termometrul indica 82 grade).
Serviti presarat cu patrunjel verde.
Retete de Pasti Ador cozonacul cu aluat oparit. Se mentine proaspat si pufos mai multe zile. Iar umplutura de albusuri si...
Cozonac cu aluat oparit si umplutura de nuciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii