Pui cu Mere

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 pui de cca 1,2kg
sare
piper
80g unt sau margarina
3 dl frisca de gatit
1/2 cubulet pentru supa Gallina Blanca (Maggi)
1 lingurita sos de soia
o cana de samburi de nuca
2-3 linguri de cidru sau vin de mere
3 mere
o legatura de ceapa verde,
un manunchi de patrunjel verde
orez pentru garnitura

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se taie puiul in 8 bucati .Se sareaza si se pipereaza, apoi se frig bucatile de pui intr-o tigaie de Teflon , in 1/2 din cantitatea de unt, pana se albeste carnea.

Se acopera tigaia si , in sucul lasat de carne, se continua frigerea 30 minute. Din cand in cand , amestecam si intoarcem bucatile de carne. Turnam frisca peste bucatile de carne , apoi cubuletul de supa sfaramat , nucile macinate si vinul, lasam sa mai fiarba , pana ce carnea este bine patrunsa.

Merele se curata de coaja si casa semintelor, se taie rotocoale si se frig in restul de unt.
Pe un platou se aseaza merele, peste care vom pune bucarile de carne. Servim cu orez fiert, peste care se presara ceapa verde tocata si patrunjel verde tocat si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Mere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Mere