Plicuri cu Carne

Postat pe: 01-03-2010
(0)

Ingrediente

1 rulou de aluat fraged
2 cepe mari
3 linguri ulei
200g carne tocata de vita sau de pui
10g sunculita taraneasca afumaa
1 lingurita vegeta 1 ou
2 linguri smantana
4 felii cascaval
4 felii branza pentru sandwiciuri (vezi foto2 )
1legatura marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se taie ceapa julien (fidelute).
Se caleste 3 min in ulei incins.
Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.
Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.
Se amesteca bine.
Se intinde foaia de aluat si se taie in 4. Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.
Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.


Se mananca calde cu multa smantana sau reci ca aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Plicuri cu Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Plicuri cu Carne