Ceapa si ardeiul se taie julien, morcovii se taie cubulete.
Se calesc legumele in ulei 2 minute, apoi adaugam carnea tocata si calim totul timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Condimentam cu piper macinat, cimbru si boia dulce, stingem cu 2 linguri de apa plata si mai lasam pe foc 10 minute.
Cartofii (curatati) se spala, se taie cubulete si se fierb in apa si un praf de sare, pana se inmoaie bine pentru a fi pasati. Se aduna spuma care se formeaza!
Dupa pasare, cartofii se amesteca cu margarina, un praf de sare si se subtiaza cu doua linguri de apa in care au fiert cartofii.
Intr-un vas yena, asezam carnea calita cu legumele, iar deasupra sprituim piureul de cartofi.
Introducem la cuptor pentru 20 de minute.
Servim cald.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii