Pizza Rapida (blat Fara Drojdie)

Postat pe: 06-01-2011
(1)

Ingrediente

pentru blat
250 ml lapte sau iaurt
100 ml apa
100 ml ulei
sare
faina cat cuprinde
pentru topping
salam
cabanos
cascaval
parizer pui
rosii
masline
4-5 oua
ketchup sau bulion

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se toarna intr-un bol apa, laptele (sau iaurtul) si sarea. Se amesteca foarte bine, dupa care se adauga uleiul si se amesteca in continuare.

Cand toate ingredientele sunt bine amestecate, se adauga faina, treptat, pana cand aluatul devine moale si nu se mai lipeste de maini. Apoi se presara putina faina pe masa de lucru si se intinde o foaie de aluat de aproximativ 1 cm grosime.

Tava se tapeteaza cu faina si se pune foaia de pizza, apoi se intinde ketchup sau bulion peste blat si, daca doriti, piper.

Salamul se taie felii subtiri, la fel ca si cabanosul. Parizerul se taie bucatele marunte, la fel ca si maslinele. Rosiile se taie dupa forma dorita, iar cascavalul se rade. Ouale se bat bine, ca pentru omleta.
Puneti ingredientele in ordinea dorita, peste blat, iar la sfarsit turnati ouale batute si cascavalul ras.

Se pune tava la cuptor (preincalzit) si se lasa la temperatura medie aproximativ 30 minute.
Se serveste calda, cu ketchup sau sos de rosii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza Rapida (blat Fara Drojdie)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

daniele
•  04.08.2015 16:19:32

Salut, ma scuza-ti. Apa ce o adaug trebuie sa fie fiarta racorita sau pur si simplu 100ml de apa potabila?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza Rapida (blat Fara Drojdie)