Se desface cu cutitul 800 g piept de pui si se asezoneaza.
Cele 200 g piept de pui se mixeaza, se adauga ouale, smantana, ciupercile taiate felii si sotate in unt si se potriveste cu sare si piper.
Se umple pieptul de pui ca pasta de carne si ciuperci se ruleaza, se infasoara in folie de aluminiu si se baga in cuptorul incalzit in prealabil ... se tine timp de 30 minute la foc mediu apoi se taie deasupra folia si se mai baga in cuptor pana se rumeneste ruloul de pui.
Sosul se prepara astfel:
Se caleste ceapa si usturoiul in unt, se adauga vinul se asezoneaza si se lasa sa fiarba pana cand aproape a fiert ceapa.
Se da sosul prin blender.
Se soteaza orezul in ulei si untul fierbinte se adauga 750 ml supa de pui si se lasa sa fiarba. Se serveste pieptul de pui taiat cu garnitura de orez si sosul de vin rou deasupra.
POFTA BUNA!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii