1. Carnea se spala, se sterge cu un prosop si i se face o deschizatura, in mijloc, cu un cutit ascutit. Se sareaza si pipereaza. Branza se trece prin sita si se amesteca cu mararul tocat, sarea si piperul.
2. Umplutura se introduce in deschizaturile facute in fiecare piept de pui, apoi fiecare bucata se inveleste in felii de bacon.
Legumele congelate se fierb putin in apa sarata. Rosiile se spala.
3. Intr-o tigaie se frig pieptii de pui umpluti. Nu se pune ulei, baconul este deajuns pentru ca pieptii sa se friga. Cand sunt gata, se scot si se pun la cald.
4. In tigaie, daca este necesar, se pune o lingura de ulei si se rumenesc rosiile, se presara cu patrunjel verde tocat, apoi se adauga legumele fierte si scurse de apa. Se sareaza si pipereaza.
Pe un platou se aseaza legumele sotate si peste pieptii de pui taiati, nu prea subtire. Un vin alb sec merge foarte bine cu acest preparat.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii