Pieptul de pui si ardeii se taie fisiute. Ardeiul usturat se taie rondele. Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeii se prajesc in ulei de masline. Se adauga pieptul de pui si se mai parajesc aprox. un sfert de ora.
Se adauga ficaciorii si se mai lasa 10 minute. Cind carnea si ficaciorii sunt facute, se adauga mirodeniile si se serveste cu patrunjel pe deasupra. Ca garnitura se serveste cu salata verde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii