Piept de Pui cu Ficaciori de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

200 g piept de pui
300 g ficaciori de pui
2 cepe
2 ardei (unul rosu, unul verde)
1 ardei usturat
1 legatura de patrunjel
un strop de zeama de lamiie
nucsoara
curry
kardamom

Mod de preparare

Pieptul de pui si ardeii se taie fisiute. Ardeiul usturat se taie rondele. Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeii se prajesc in ulei de masline. Se adauga pieptul de pui si se mai parajesc aprox. un sfert de ora.

Se adauga ficaciorii si se mai lasa 10 minute. Cind carnea si ficaciorii sunt facute, se adauga mirodeniile si se serveste cu patrunjel pe deasupra. Ca garnitura se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Ficaciori de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Ficaciori de Pui