Pieptul de pui se spala in mai multe ape, se taie cubulete, ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la foc mediu cu putin ulei de masline (atentie la usturoi sa nu se arda, mai bine pus dupa ce ceapa se sticleste!), se pune pieptul de pui peste ceapa si usturoi pina se rumeneste.
Cind pieptul este facut se toarna smantina peste compozitie (daca doriti puteti adauga si o lingura de faina in smintina pentru ingrosare dar numai amestecata cu putina supa de pui) se lasa la foc mediu pina scade si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cind este gata se pun ardeii copti (daca au lasat zeama e si mai bine se pune si ea in amestec, aroma spune totul! Se acopera si se lasa 10 min. inainte de a fii servita.
Garnitura de cartofi piure.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii