Piept de Pui cu Ananas

Postat pe: 10-04-2011
(1)

Ingrediente

Piept de Pui 300g
Conserva de ananas 500g
Sare
Piper
1 lamaie
Patrunjel
Boia dulce/picanta
2 bucati medii ardei iuti

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala bine pieptul de pui dupa care se taie felii. Se da cu sare si piper pe ambele parti si se prajeste in tigaie (preferabil fara ulei sau foarte putin). Dupa ce l-am prajit care 2 minute pe fiecare parte se ia si se taie fasii sau bucati mici (dupa preferinte).

In aceasi tigaie se pune bucatiile de ananas (daca pieptul de pui se taie fasii ananasul se taie cam in 3 parti rondeaua, iar daca il taiati bucatele pieptul de pui atunci ananasul se taie si el in bucatele de marimea pieptului) si se calesc 1 minut amestecand continuu dupa care adaugam puiul, sucul din conserva de ananas.

Mai punem foarte putina sare, adaugam boaiua si lasam sa stea cam 10minute la foc mic.

Intre timp taiem ardeii iuti felii mici si ii adugam in tigaie (cam dupa 5 minute).

Atentie: a nu se confunda cu mancare chinezeasca (aceasta mancare o recomand celor care nu doresc sa manance foarte condimentat - se pot scoate ardeii iuti din reteta si celor care doresc sa manance usor si sanatos)
Se pune pe o farfurie medie, presaram patrunjel si adaugam 3 felii de lamaie pe margini. Ideal sa avem langa un pahar cu suc natural de Ananas.

Pofta buna!

''Mancati sanatos si faceti miscare multa''
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Ananas" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ryyllyyy
•  10.04.2011 11:16:38

suculenta si foarte gustoasa

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Ananas